0%
Advarsel: JavaScript kørsel er slået fra i din browser. Du er muligvis ikke i stand til at besvare alle spørgsmål i undersøgelsen. Kontroller din browsers indstillinger.

Partner Match

Vejen til et langt samliv

Velkommen!

Spørgeskemaet er et redskab til udvikling af jeres samliv. Det er designet omkring de temaer, der har størst betydning for, om et parforhold holder eller brister. Selvom det er naturligt at have forskellige holdninger og ønsker er det ofte forbundet med nuværende eller fremtidige kriser når der mangler indsigt og dialog omkring forskellighederne. I får her en mulighed for at belyse dem og åbne op for en dialog der kan give jer en forståelse der potentielt kan være med til at sikre et langt og givende samliv. Sommetider, kan det også være med til at afklare forskelligheder ingen af jer er parate til at acceptere - det giver jer mulighed for sammen at finde en fredelig løsning.

Føler I at I sidder fast og har svært ved selv at komme videre kan vores terapeuter hjælpe jer.

Med ønsker om et godt samliv.

 

Max B Pedersen

Autoriseret psykolog, PhD speclalist i psykoterapi

 

EGOLAB Psykologcenter ApS

Vendersgade 4, 2. sal | København K.

 

Spørgsmålene er udarbejdet af Max B Pedersen og beskyttet af gældende regler om ophavsret. Du kan frit benytte det på siden og linke hertil, men må ikke kopiere eller anvende det kommecielt.
Undersøgelsen er anonymt.

Optegnelsen over dine undersøgelsessvar indeholder ikke nogen identificerende oplysninger om dig, medmindre en specifik undersøgelse udtrykkeligt har bedt om det.

Hvis du brugte en deltagernøgle til at få adgang til undersøgelsen, kan du være sikker på, at nøglen ikke gemmes sammen med dine svar. Nøglen er gemt i et separat dataset og bruges kun til at validere om du har (eller ikke har) fuldendt undersøgelsen. Der er ingen mulighed for at matche din deltagernøgle med dine svar.