0%
Advarsel: JavaScript kørsel er slået fra i din browser. Du er muligvis ikke i stand til at besvare alle spørgsmål i undersøgelsen. Kontroller din browsers indstillinger.

Er jeg belastet?

Ved at svare på følgende spørgsmål får du en kvantitativ status på dit belastningsniveau lige nu. Der er medtaget de tre mest almindelige former for belastning; stress, angst og depression.

Du modtager feedback umiddelbart efter du har besvaret spørgsmålene.

Bemærk at dine svar er anonyme og vi ikke har mulighed for at reagerer på dem.

Har du brug for redskaber til at reducere dine symptomer? I online forløbet "Stresshåndtering" får du redskaber til at arbejde målrettet med at reducere symptomer for alle parametre. Vi bruger denne test som før og efter måling.

 

Max B Pedersen
Autoriseret psykolog, PhD, specialist

 

TELETREET ApS

Eksperter i Online Tests og Behandling

Undersøgelsen er anonymt.

Optegnelsen over dine undersøgelsessvar indeholder ikke nogen identificerende oplysninger om dig, medmindre en specifik undersøgelse udtrykkeligt har bedt om det.

Hvis du brugte en deltagernøgle til at få adgang til undersøgelsen, kan du være sikker på, at nøglen ikke gemmes sammen med dine svar. Nøglen er gemt i et separat dataset og bruges kun til at validere om du har (eller ikke har) fuldendt undersøgelsen. Der er ingen mulighed for at matche din deltagernøgle med dine svar.