TELETREET ApS

Vores mission er at hjælpe folk til en øget livskvalitet på en let tilgængelig måde. Vi fokuserer på en række almindeligt forekommende psykologiske belastninger som stress, angst og selvværd.

Vores online forløb er ikke behandling men forløb, der hjælper dig med at håndtere forskellige belastninger. Vi kan ikke kalde det for “behandling” da vi har behandlingsansvarlig rolle: Vi faciliterer en process, der styrker dig i rollen som behandlingsansvarlig for egne udfordringer.

Har du spørgsmål så kontakt os.

 

billede af max der præsenterer online behandling
{

Jeg ønsker at tilbyde dig et forløb, der er motiverende og indeholder redskaber du kan bruge til at skabe og fastholde de forandringer du ønsker. Det skal være let forståeligt, tilgængeligt, baseret på forskning og sidestilles med eller overgå effekten af traditionelle forløb hos psykolog og coach.

Max B Pedersen, PhD og stifter af TELETREET ApS

“Best practice” Online behandling

Vores historie

Jeg startede TELETREET ApS som et hobbyprojekt ved siden af mit erhverv som psykolog. Min oplevelse som praktiserende psykolog er, at mange klienter starter behandlingen alt for sent. Det kan være vanskeligt at få behandlingen til at passe ind i en hverdag med arbejde eller udsigten løbende udgifter til et langvarigt forløb kan give uhensigtsmæssige begrænsninger i forhold til tidlig opstart og den løbende behandling.

Det ønskede jeg at gøre noget ved!

TELETREET ApS er drevet af et ønske om at gøre det nemt for mange flere at få den hjælp, de har behov for. At give klienter friheden til at starte præcis når det passer dem bedst, til en fordelagtig pris og af en høj kvalitet der kan sammenlignes med 1:1 psykologforløb.

I dag har TELETREET ApS fået vokset og jeg bruger min tid på at hjælpe deltagerne i mål, følge op på effekten af forløbene og løbende optimerer dem i samarbejde med specialister.

Velkommen til TELETREET ApS

Max B Pedersen, PhD

vores historie

ONLINE PSYKOLOG

Om TELETREET ApS

EAM AF SPECIALISTER

Hvem er vi?

TELETREET ApS er stiftet i 2018 af Max B Pedersen, specialist i psykoterapi og PhD. Herudover er der tilknyttet en række konsulenter med særlig ekspertise indenfor online behandling, IT, formidling og terapi.

Sammen lægger vi vores faglighed i et fælles projekt; at hjælpe dig med at skabe og fastholde de forandringer du ønske

Best practice online behandling

Hvad vil vi?

Vi ønsker at begrænse effekten af uhensigtsmæssigt psykologisk indhold og øge folks livskvalitet. Vi vil gøre det muligt for langt flere at få den hjælp de har brug for; det skal være økonomisk overkommeligt og kunne anvendes i en travl hverdag. Til at løse opgaven udvikler vi nogle af de bedste online løsninger. Kort fortalt; Vi vil levere “Best Practice”.

Test dig selv

Evidensbaserede tests

check af dit udbytte

Online psykologiske tests

Vi har i flere år tilbudt gratis online tests af stress, angst og depression. Vi har lavet mere end 5.000 målinger. Vores motivation er at tilbyde enkle målinger, der kan hjælpe folk med at “gøre status”.

Vi benytter målinger i vores forløb til at følge op på dit udbytte. Det giver os indsigt i udbyttet og mulighed for at løbende optimere forløbet.

Antal målinger i år

Test dig selv

Online med psykologiske tests.

Online behandling

Vælg behandling her.

Kontakt os

Skriv en besked til os

Start behandling af stress i dag!

Vi har sammensat et 8 ugers stresshåndteringsforløb. Forløbet indeholder hjælp til at håndtere symptomer, identifikation af årsag, ændring af vaner, redskaber til kommunikation, sammensætning af optrapningsplan og meget mere. Du kan starte nu!

Behandling af stressKontakt os