Online psykolog og coach

Stress, selvværd og angst

Sidder du fast og har du brug for at sparre med en erfaren psykolog, der kan give dig konkrete redskaber til at håndtere stress, selvværd og angst? Hos TELETREET møder du et hold af erfarne psykologer, der på daglig basis hjælper med at skabe personlige forandringer.

R

Kr 1.200 for 45 min.

Bemærk at online samtaler er forudbetalte.

ONLINE PSYKOLOG

Stress Selvværd og Angst

Online psykolog og coach

Få personlig sparring til at behandle og komme ud af stress, angst eller lavt selvværd. Med 1:1 online samtaler får du hjælp af en specialiseret psykolog, der tager fat præcis, der hvor du er i processen. I det personlige møde kan vi tage hensyn til alt det, der udfordre dig og skabe nogle værktøjer, der passer til lige præcist dig.

Er du tilmeldt vores online forløb  vil vi inddrage, materiale fra forløbet, der er meningsfuldt for dig og som kan støtte dig mellem sessionerne.

Når du booker en tid får du 50 minutter personlig sparring og rådgivning. Vi mødes online med MS Teams.

Erfarne specialister

Vores team er sammensat af specialister, der har flere års erfaring med behandling og coaching indenfor stress, angst og lavt-selvværd.

Sådan starter du samtalerne

Kontakt os på kontaktformularen og beskriv kort din problematik så vil vi tilbyde dig en tid indenfor 24 timer på hverdage.

Bemærk at online konsultationer er forudbetalte.

Jeg vil gerne møde en psykolog i person

Vi samarbejder med EGOLAB, som tilbyder psykologhjælp indenfor en lang række problematikker. EGOLAB har flere kontorer. Besøg EGOLAB her.

 

Start behandling af stress i dag!

Vi har sammensat et 8 ugers stresshåndteringsforløb. Forløbet indeholder hjælp til at håndtere symptomer, identifikation af årsag, ændring af vaner, redskaber til kommunikation, sammensætning af optrapningsplan og meget mere. Du kan starte nu!

Behandling af stressKontakt os