Online stresshåndtering og behandling

8 uger forløb – version 3.0

Kom ud af stress! I løbet af 8 uger lærer du at håndtere, behandle og forebygge stress.

Øvelser og vejledning tager udgangspunkt i en moderne evidensbaserede tilgang til stresshåndtering/ stressbehandling. Med adgang til Forum får du også mulighed for sparring undervejs.

Forløbet bliver løbende opdateret med nye øvelser og materiale

Vi har gjort hele forløbet gratis! Du kan frit bruge materialet til egen private brug. Hvad får I ud af det? Vi sælger forløbene inkl. personlig sparring til organisationer, programmer til forebyggelse og sparring med ledelse. Private kan også tilkøbe sparring – men vi synes faktisk programmet er ret godt som det er og du kan sagtens bruge det uden. Vi håber du får glæde af forløbet. 

 

R

Stresshåndtering - GRATIS

Kr. 1.999,-

Adgang til hele programmet er nu gratis! 

 

Ingen ventetid - start nu!

Du kan tilmelde dig og modtage behandlingen med det samme

REDSKABER TIL

Stressbehandling

l

Øvelser

Redskaber

Du modtager øvelser, der hjælper dig til at skabe virkelige forandringer i dit liv. Øvelserne hjælper dig med at få overblik og træffe svære valg.

Video

Illustrationer

Gennem video præsentation får du information, der viser eksempler på, hvordan du laver øvelser. Vi bruger også videoer til at forklare komplekse temaer på en let tilgængelig måde.

y

Lyd

Lyt på farten

Du får adgang til en række forskellige lydøvelser. Øvelserne er bl.a. variationer af Mindfulness. Lydøvelser kan downloades online så du kan vælge hvornår og hvor det passer dig bedst at lytte til dem.

/

Sparring

Online hjælp

Del dine erfaringer og spørgsmål undervejs. Sidder du fast står vi parate i det online forum til at hjælpe dig godt igennem forløbet.

STRESSBEHANDLING

Det kan du forvente

Z

Symptomreduktion

Du vil få en større forståelse for dine symptomer og en øget oplevelse af kontrol; hvordan du kan reducere dem.

Z

Øget livskvalitet

Du vil lære, hvordan du kan øge din livskvalitet.

Z

Livslange redskaber

Redskaberne kan bruges resten af livet og i mange forskellige henseender.

Z

Hjemmearbejde

Du får hjemmearbejde og forventes at bruge ca. 30 min. dagligt på din behandling.

Z

Erfaringsudveksling

Del din oplevelser og udfordringer. Vi står parate til at sparre med dig i det online forum.

Z

Personlig udvikling

Du bliver bedre til at være den person, du ønsker at være.

Stresshåndtering eller behandling?

Håndtering

Et 8 ugers online forløb giver dig teknisk set alene redskaber til at håndtere stress selv – og er ikke et behandlingsforløb. Det er et avanceret selv-hjælps forløb, der også giver dig mulighed for sparring på øvelser.

Behandling

Ved “behandling” er, der én behandlingsansvarlig med indsigt i lige præcis din situation og behandling. Ønsker du et “behandlingsforløb”, skal du tilkøbe 1:1 som giver dig en behandlingsansvarlig.

BEHANDLING AF STRESS

Det siger deltagerne

Super program – jeg bruger stadig lydøvelserne til at minde mig om, hvordan jeg håndterer pres fra på arbejds og hjemmefronten ++

Helene

Deltager “Stresshåndtering”

Meget mere end stresshåndtering – det har givet mig en forståelse for, hvordan jeg træffer de rigtige beslutninger og lader op. Arbejder stadig på at justere måden jeg tilgår andre og opgaver.

Michael

Deltager “Stresshåndtering”

Start behandling af stress i dag!

Vi har sammensat et 8 ugers stresshåndteringsforløb. Forløbet indeholder hjælp til at håndtere symptomer, identifikation af årsag, ændring af vaner, redskaber til kommunikation, sammensætning af optrapningsplan og meget mere. Du kan starte nu!

Behandling af stressKontakt os