Test dig selv; Stress, angst og selvværd

Test dig selv for angst, stress og selvværd/ mindreværd online. Du kan bruge tests til at gøre status, følge udviklingen i din behandling eller blot hvis du er nysgerrig. Vi tilbyder tests for angst, stress og mindreværd eller selvværd

Online psykologiske tests

Psykologiske tests

Vi har udbudt gratis online tests i mange år. Det startede med at vi digitaliserede validerede og frit tilgængelige tests. På baggrund af de mange anonyme brugere har det været muligt at sammensætte en opdateret spørgeramme, der med endnu mere præcision måler og viser psykologiske belastningsreaktioner.

Vi tilbyder tests af livskvalitet, angst, stress og depression. Det er også vores markører i de online programmer. Du er velkommen til at prøve at tage den fulde test.

Hvorfor bruge tests?

Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at tage en test for at finde ud af om man er stresset, angst eller har fået det bedre. Alligevel kan det være bekræftende at få en mere objektiv vurdering af ens belastning. Herudover er vi utrolig glade for at folk bruger testene fordi det hjælper os til at skabe bedre måleinstrumenter og undersøge om vores online forløb faktisk virker.

Begrænsninger ved tests

Online stress tests og andre kvantitative tests indeholder begrænsninger. Tests er baseret på generaliseringer. I de fleste tilfælde vil de give et retvisende billede af tilstanden, men den tager også fejl. Derfor anbefaler vi altid at, du forholder dig med en vis skepsis til resultatet og søger afklaring hos egen læge eller psykolog når du er i tvivl.  

ER JEG STRESSET? Test dig selv

Stress test

Er jeg stresset? Ved at svare på nogle enkelte spørgsmål kan du afklare, hvor belastet du er i forhold til den normale befolkning.

Brug den til at opdage en stress reaktion inden den udvikler sig. Eller tag den sideløbende med at du følger et behandlingsforløb.

ER JEG ANGST? Test dig selv

Angst test

Er jeg angst? Vi kan hjælpe dig med at måle om du er mere eller mindre angst. Den vil slå ud i forhold til de mest almindelige typer af angst inklusiv OCD og social angst. Det er ikke et diagnostisk redskab men et redskab til at måle graden af angst. 

HAR DU LAVT SELVVÆRD? Test dig selv

Test dit selvværd?

Har du mindreværd eller lavt selvværd? Test dig selv og se, hvordan du scorer. Du kan sammenligne din score med gennemsnittet. Testen består af to dimensioner. Det kan være en hjælp til at forklare, din oplevelse.

EVIDENSBASERET

Fordele ved vores tests

Z

100% anonyme

Vi indsamler ikke noget information, som kan identificere dig.

Z

Validerede spørgerammer

Spørgsmål og spørgeramme er videnskabeligt udviklede og efterses jævnligt med statistiske værktøjer.

Z

Svar med det samme

Så snart du har gennemført testen får du dit svar.

Z

Sammenlign din score

Sammenlign din score med den øvrige befolkning. Du får indsigt i om din belastning er udover det normale.

Start behandling af stress i dag!

Vi har sammensat et 8 ugers stresshåndteringsforløb. Forløbet indeholder hjælp til at håndtere symptomer, identifikation af årsag, ændring af vaner, redskaber til kommunikation, sammensætning af optrapningsplan og meget mere. Du kan starte nu!

Behandling af stressKontakt os